Het selecteren van de meest geschikte locatie voor uw partij met een groter gezelschap is niet altijd eenvoudig. Bij de organisatie dient u rekening te houden met zaken als bereikbaarheid, parkeerfaciliteiten, de voorkeur voor een al dan niet besloten ruimte, het budget en de culinaire voorkeur van uw gasten.
Het ontvangen van (grotere) gezelschappen is dé specialiteit van WOLLEBRAND.
WOLLEBRAND heeft als haar motto “lekker en royaal” Vlotte service en heerlijk eten in een informele sfeer.

Een eventueel draaiboek wordt in nauw overleg met u vastgesteld. Hierbij worden uw wensen besproken en stellen wij onze mogelijkheden aan u voor. Alle details komen tijdens dit gesprek aan bod. Afwijkingen van dit draaiboek zijn natuurlijk geen probleem; deze worden op de dag zelf met u kortgesloten.

Voor gezelschappen van 15 – 25 personen serveren wij een keuzemenu. Wij vragen u, als gastheer of gastvrouw, één keuze te maken voor alle gasten. Op de dag zelf vragen wij persoonlijk aan uw gasten hun keuze binnen het door u vastgestelde menu. De keuken van WOLLEBRAND houdt uiteraard rekening met allergieën of dieetwensen.

Klik hier voor onze keuzemenu’s

Voor gezelschappen vanaf 20 personen tot 200 personen serveren wij een van onze buffetmogelijkheden. Deze buffetten zijn met zorg samengesteld, voor ieder wat wils en naar ieders budget. Wij maken gebruik van lokale leveranciers, welke staan voor een verse en goede kwaliteit!

Klik hier voor onze buffetmogelijkheden

Wilt u een feestavond organiseren? Ook dan kunt u bij WOLLEBRAND terecht! Om u een goede indruk te geven van mogelijkheden en prijzen heeft WOLLEBRAND een aantal arrangementen voor u uitgewerkt. Ontvangst, drankjes, hapjes.. Alle onderdelen mag u naar eigen inzicht en budget combineren. Graag zijn wij u met onze ruime ervaring van dienst!

Klik hier voor onze feestavondarrangementen
Laat WOLLEBRAND u inspireren en kom vrijblijvend uw wensen bespreken. Een goede voorbereiding is de beste garantie voor een vlotte, vriendelijke en vlekkeloze service. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken om dagelijks tussen 11:00 – 18:00 uur met een van onze enthousiaste medewerkers uw plannen uit te werken.

 

Arrangementen
Contact opnemen

Typ uw zoekwoorden en druk op Enter om te zoeken