Eten en drinken

U bent iedere dag van harte welkom in ons bar – restaurant. De menukaart heeft een frisse uitstraling met een verscheidenheid aan heerlijkheden.

Verlekker uzelf aan een van onze gerechten die met veel zorg worden bereid. Er wordt uitsluitend gewerkt met dagverse ingrediënten waardoor onze keukenbrigade garant staat voor een goede kwaliteit!

Op het zonnige terras kunt u heerlijk genieten van het mooie weer. Zoekt u liever de koelte op, kan dit in de schaduw van de palmbomen. De serveersters staan voor u klaar mocht u een lekker fris drankje willen bestellen. Tegelijkertijd zorgen de watersporters voor een stukje entertainment, waardoor u zich niet hoeft te vervelen.

Nieuw is de terrasoverkapping met verwarming! Zodoende kunt u heerlijk tot in de late uurtjes  genieten van de buitenlucht! Als het kouder wordt kunt u heerlijk bij een van onze gashaarden plaatsnemen op de loungebank.

Vanuit de tuinkamer heeft u prachtig uitzicht over de plas!

Bent u geïnteresseerd in één van onze activiteiten of arrangementen? Neem dan contact met ons op, bij voorkeur per mail: info@kabelskibaan.nl

Contact opnemen

Typ uw zoekwoorden en druk op Enter om te zoeken