WELKOM BIJ WOLLEBRAND
U bent van harte welkom voor waterskien, wakeboarden, arrangementen en eten of drinken op ons prachtige terras
VOOR AL UW
SPORT EN RECREATIE
Uitstekend geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuilding, familiefeesten en vrijgezellenfeesten!

Outdoor activiteiten

Uitstekend geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuilding en vrijgezellenfeesten!

Op 1 locatie meerdere activiteiten aansluitend met een buffet of feestavond! Uitstekend geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuilding, familiefeesten en vrijgezellenfeesten!

Vindt u waterskiën een leuke activiteit, maar u wilt graag nog iets organiseren, zodat er een  dag vullend programma ontstaat voor uw medewerkers, vrienden, of familie? Dat is ook bij ons  mogelijk! Naast onze hoofdactiviteit waterskiën en wakeboarden verzorgen wij op aanvraag een geheel outdoor programma op maat.

Fun

Suppolo

speelveld

Suppen is de snelst groeiende watersport. “Stand Up Paddle Boarden” Je staat op een surfboard en middels de paddle beweeg je voorwaarts. Een full body workout voor mannen en vrouwen! Het is super gezond, je gebruikt 95% van je spieren, zonder dat je het door hebt.

** SUPPOLO, NIEUW IN NEDERLAND! **

Suppolo is verglijkbaar met waterpolo, maar dan staand op je surfboard met je paddle in je hand. De teams bestaan uit twaalf personen, maar je speelt drie tegen drie, zodat je tussendoor op het vlot even kan uitrusten.

Boogschieten

Boogschieten Wollebrand

Niet geschoten is altijd mis… Gedurende een duidelijke instructie, leert u de fijne kneepjes van het boogschieten. De groep wordt verdeeld in kleine teams en stijden tegen elkaar voor de eerste plaats!

Rondvaart

Rondvaart Wollebrand

U vaart met een Westlandse schuit vanaf ons Party & Waterski Center door de wateren van het Westland. U ziet allerlei leuke aspecten die u normaal niet te zien krijgt van deze streek!

Bovenstaande activiteiten zijn ook te combineren met waterskiën en/ of een heerlijk buffet.

Wij maken graag een passende offerte voor u!

Bent u geinterresseerd in één van onze activiteiten of arrangementen? Neem dan snel contact met ons op. Bel 0174 – 64 11 44 of mail naar info@kabelskibaan.nl

Contact opnemen

Typ uw zoekwoorden en druk op Enter om te zoeken