WELKOM BIJ WOLLEBRAND
U bent van harte welkom voor waterskien, wakeboarden, arrangementen en eten of drinken op ons prachtige terras
VOOR AL UW
SPORT EN RECREATIE
Uitstekend geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuilding, familiefeesten en vrijgezellenfeesten!

Wakeboarden

Wakeboarden is razendpopulair! Het is nog steeds een van de snelst groeiende watersport ter wereld!

Het is vergelijkbaar met snowboarden, maar dan op het water. Als je je balans op de waterski’s hebt gevonden kun je de uitdaging op een board aangaan. Onze instructeurs geven graag alle informatie en uitleg om zo snel mogelijk rond te gaan. Tevens helpen onze instructeurs je stap voor stap naar een hoger niveau. Zo kun je sprongen gaan oefenen zoals een 180, backroll, of raily. Of probeer een kicker (schans) of een slider.

Heb je de smaak te pakken, dan is misschien een 10=12 kaart wat voor jou. Bij aanschaf ( in het zelfde seizoen ) van een vervolgkaart krijg je 10=16 en daarna 10=20.

Wil je reserveren voor het wakeboarden? Dat is mogelijk vanaf 6 personen. Tot 6* personen kun je binnenlopen en een kaartje kopen. Eventueel kun je wel een aantal dagen van te voren bellen en vragen naar de beschikbaarheid. * Let op! In de zomervakantie kun je vanaf 10 personen reserveren.

Graag tot ziens bij Wollebrand!

Wakeboarden
Funbox

Bent u geinterresseerd in één van onze activiteiten of arrangementen? Neem dan contact met ons op, bij voorkeur per mail: info@kabelskibaan.nl

Contact opnemen

Typ uw zoekwoorden en druk op Enter om te zoeken