WELKOM BIJ WOLLEBRAND
U bent van harte welkom voor waterskien, wakeboarden, arrangementen en eten of drinken op ons prachtige terras
VOOR AL UW
SPORT EN RECREATIE
Uitstekend geschikt voor bedrijfsuitjes, teambuilding, familiefeesten en vrijgezellenfeesten!

Waterskiën

Waterskiën is pure fun voor iedereen! Nog nooit op de lange (waterski-) latten gestaan?

Geen probleem, na een instructiefilm en uitleg van onze instructeurs, heeft u het binnen een uur onder de knie. Het is gemakkelijk en veilig voor iedereen met een normale lichamelijke conditie.

Wat is een kabelskibaan?

Bij ons kun je waterskiën door middel van een kabel. Deze kabel draait continu rond met een snelheid van 30 km per uur. Dit lijkt misschien hard maar het is juist de perfecte snelheid voor het beoefenen van waterskiën. Mocht het onderweg mis gaan en je valt, dan zwem je naar de kant en maak je opnieuw een start.

Het grote voordeel ten opzicht van waterskiën achter de boot, is het plezier maken met een grote groep. De kabelskibaan heeft een maximale capaciteit van 30 personen per uur. Maar ook als individu ben je van harte welkom!

Hoe werkt het?

Bij de waterskibalie koop je een kaartje voor 1 of 2 uur. Vervolgens kun je gaan omkleden in een van onze kleedkamers. Na het omkleden bekijk je een instructiefilm. Vervolgens mag je naar de startvlonder. Hier word je opgevangen door onze instructeurs en krijg je de waterski’s en zwemvest aan. De instructeurs geven nog de laatste tips en trics & GO

Heb je de smaak te pakken, dan is misschien een 10=12 kaart wat voor jou. Bij aanschaf ( in het zelfde seizoen ) van een vervolgkaart krijg je 10 = 16 en daarna 10=20. Wil je reserveren voor de kabelskibaan? Dat is mogelijk vanaf 6* personen. Eventueel kun je wel een aantal dagen van te voren bellen en vragen naar de beschikbaarheid. * Let op! In de zomervakantie kun je vanaf 10 personen reserveren.

Graag tot ziens bij Wollebrand!

Waterskiën bij Kabelskibaan Wollebrand

Bent u geinterresseerd in één van onze activiteiten of arrangementen? Neem dan contact met ons op, bij voorkeur per mail: info@kabelskibaan.nl of bel 0174 – 64 11 44

Contact opnemen

Typ uw zoekwoorden en druk op Enter om te zoeken