Ja, ik wil!

Al jaren worden intieme huwelijksdiners, receptie en spetterende trouwfeesten gegeven bij WOLLEBRAND. Vanaf 1 juni 2008 is het ook mogelijk om naast uw complete programma ook de huwelijksvoltrekking te laten plaatsvinden. De ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Westland zal u in de sfeervolle Tuinkamer in de echt verbinden.

Het draaiboek van uw dag wordt in nauw overleg met u vastgesteld. Hierbij worden uw wensen besproken en stellen wij onze mogelijkheden aan u voor. Alle details komen tijdens dit gesprek aan bod. Afwijkingen van dit draaiboek zijn natuurlijk geen probleem; deze worden op de dag zelf met u kortgesloten.

Laat WOLLEBRAND u inspireren en kom vrijblijvend uw wensen bespreken. Een goede voorbereiding is de beste garantie voor een vlotte, vriendelijke en vlekkeloze service. Natuurlijk kunt u ook een afspraak maken om dagelijks tussen 11:00 – 18:00 uur met een van onze enthousiaste medewerkers uw plannen uit te werken.

Indien uw huwelijksvoltrekking bij ons plaatsvindt, moet u dit eerst officieel aanvragen bij gemeente Westland. Het aanvraagformulier kunt u zelf invullen en zullen wij vervolgens ook ondertekenen.

Klik hier voor het aanvraagformulier tot aanwijzing van een trouwlocatie.

trouwlocatie aan water

Bent u geinterresseerd in één van onze activiteiten of arrangementen? Neem dan snel contact met ons op. Bel 0174 – 64 11 44 of mail naar info@kabelskibaan.nl

Contact opnemen

Typ uw zoekwoorden en druk op Enter om te zoeken