Restaurant Partycentrum Feestlocatie

Eten en Drinken bij Wollebrand

Eten en Drinken bij Wollebrand

 

U BENT IEDERE DAG VAN HARTE WELKOM IN ONS BAR – RESTAURANT. DE MENUKAART HEEFT EEN FRISSE UITSTRALING MET EEN VERSCHEIDENHEID AAN HEERLIJKHEDEN.

Verlekker uzelf aan een van onze gerechten die met veel zorg worden bereid. Er wordt uitsluitend gewerkt met dagverse ingrediënten waardoor onze keukenbrigade garant staat voor een goede kwaliteit!

Op het zonnige terras kunt u heerlijk genieten van het mooie weer. Zoekt u liever de koelte op, kan dit in de schaduw van de palmbomen. De serveersters staan voor u klaar mocht u een lekker fris drankje willen bestellen. Tegelijkertijd zorgen de watersporters voor een stukje entertainment, waardoor u zich niet hoeft te vervelen.

Nieuw is de terrasoverkapping met verwarming! Zodoende kunt u heerlijk tot in de late uurtjes  genieten van de buitenlucht! Als het kouder wordt kunt u heerlijk bij een van onze gashaarden plaatsnemen op de loungebank.

Vanuit de tuinkamer heeft u prachtig uitzicht over de plas!

 

Arrangementen

Ski

Ski arrangementen

IMG 2440
Borrel Slider

MONTES pride in winemaking
Wij zijn erg trots op het feit dat wij een partnership hebben gesloten met wijnhuis Montes, te Chili.

Montes heeft vijf plantages, waarvan drie plantages in Curicó Valley en twee in Colchagua.
De wijngaarden van Montes bieden een uiteenlopend verschil in klimatologische omstandigheden en bodemtypes en zijn beplant met vele druiven variëteiten. Heel bijzonder is de – met het landschap verweven – nieuwe winery in Apalta die volgens de Chinese Feng Shui filosofie is opgezet, waarbij de opperste harmonie met de omgeving wordt nagestreefd van basiselementen als land, water, hout en metaal.          

Logo Montes
HOURS PER WEEK
PLAASTEN
PARKEERPLAATSEN
VERSCHILLENDE ARRANGEMENTEN

IMPRESSIE