Since 2002

Als hobby gingen we met enige regelmaat wakeboarden achter de boot. Een super leuke dagbesteding, maar helaas alleen te beoefenen met een zeer klein gezelschap. Op een gegeven moment kwamen we in contact met een kabelskibaan. Dat is iets voor in het Westland, dachten we direct! Toegankelijk voor iedereen en ook nog eens duurzaam. Na een lang vergunningstraject, was in juni 2002 Waterski Centrum Wollebrand < de toenmalige bedrijfsnaam > een feit! Op dat moment waren wij de 7de baan in Nederland. Op het moment staat de teller op een kleine 20 banen, allen in een andere omgeving met andere faciliteiten.

Vanaf juni 2002, is de Wollebrand een begrip in Westland. De combinatie van watersportactiviteiten en goede horeca bleek een schot in de roos.

Door mijn ervaring in mijn boeketterie, waar alles draait om een constante kwaliteit, goede efficiëntie, en een goede werksfeer, wist ik dit te kopiëren naar de horeca. In deze regio werkt iedereen hard en veel, maar wanneer zij vrij zijn, willen ze genieten en vooral niet te lang wachten. Daardoor heeft de lat van service, snelheid en kwaliteit altijd hoog gelegen. We hebben dan ook meerdere prijzen in ontvangst mogen nemen, waaronder “het beste terras van Nederland” aldus vakblad Misset Horeca.

Van seizoenszaak naar continuebedrijf
2017 stond in het teken van een grote aan- en verbouw. Een apart gedeelte voor de watersport, met grotere kleedkamers en instructieruimte, een aparte ruimte voor events, waardoor het restaurant altijd geopend kon blijven. Een nieuw mooi interieur, met veel natuurlijke kleuren en materialen. We groeide van seizoenszaak naar continuebedrijf.

We zijn constant in beweging. Blijven voorop lopen met de nieuwste innovaties om het gastvrijheidsniveau op pijl te houden, zodat iedereen die bij ons geweest is, vertrekt met een boven verwachte ervaring!

Wakeboarder